Jeg forstår ikke...

All I want for christmas…

Polyvore christmas

Jeg synes altid det er vildt svært at finde på ting jeg kan ønske mig til jul! Det føles virkelig forkert at ønske mig dyre ting, fordi jeg synes det er flabet at ønske sig noget der kræver at ens familie skal grave så dybt ned i deres pung – Det har jeg det virkelig svært med!
På den anden side, så vil jeg heller ikke ønske mig ting der er alt for billige, for dem kan jeg jo lige så godt selv købe. Det er faktisk ikke særlig nemt!
I år har jeg ønsket mig noget  i de fleste prisgrupper – ‘Billigt’, halv-dyrt og meget dyrt! Jeg har tilladt mig at ønske mig nogle ting i den dyre ende, da de også vil komme andre i min familie til gode.. Det dér med kun at tænke på mig selv – Det kan jeg simpelthen ikke. Især ikke når det angår noget der koster mange penge!

Jeg kan sagtens se på mine ønsker, at jeg er blevet voksen og tænker i andre baner, end jeg for eksempel gjorde for 4-5 år siden. Jeg ønsker mig virkelig ting jeg kan bruge til noget og ikke bare ting der kommer til at stå i et skab, eller ligge i en skuffe og aldrig blive brugt.
Jeg elsker julen og glæder mig virkelig over, at der kommer Pyrus som julekalender i år. Det var det bedste da jeg var lille og der var Pyrus i juledagene. Det var SÅ skønt og jeg elskede sangene. Jeg er spændt på, om jeg stadig har det sådan!

Selvom julen er mørk og lang, men i bund og grund er den også hyggelig. Tænd en masse stearinlys og put dig på sofaen med din dyne. Nyd at du ikke sveder og lugter hele tiden og nyd at du kan pakke dig ind i lækre tykke trøjer og flotte halstørklæder!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg forstår ikke...