All I want for christmas...

Kronikerliv – En intro

Kronikerliv

Efter at have bragt min egen historie om, hvordan det var at få diabetes og hvordan det er at leve med en kronisk sygdom, vil jeg fremover bringe, forhåbentligt, flere indlæg fra gæstebloggere, der fortæller hvordan det er, at leve med en kronisk sygdom.

De fleste unge i tyverne lever deres liv som de har lyst til og går i byen, arbejder, lever – Uden at tænke en ekstra gang over, hvordan deres liv er.
Andre – Er nødsaget til at tænke, hver dag, på hvordan de har det og hvordan deres dag, uge, måned og liv generelt, skal forløbe.
Sådan er det at leve med en kronisk sygdom. Alligevel og på trods af dette, så føler jeg, at det er utrolig vigtigt at fortælle, at men som ung med en kronisk sygdom og alligevel have et godt liv og både være glad og lykkelig!

Serien (som jeg håber det bliver) har jeg valgt at kalde for ‘Kronikerliv’.
Den første kvinde med hovedet på bloggen (fik I den?! ;)) hedde Julie. Julie er en rigtig skøn, unge kvinde, som jeg har fulgt på Instagram igennem lang tid. Julie lever med en rigtig svær kronisk sygdom og hun har sagt ja til, i samarbejde med mig, at lave et indlæg til bloggen. Det er jeg rigtig glad for!
Jeg glæder mig utrolig meget til at læse Julies historie og jeg glæder mig, om muligt endnu mere, til at dele den med jer!

Jeg håber I vil læse med.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

All I want for christmas...